Ruvardag 4, äl + 9

Hej på er!
 
Idag har jag inte känt så mycket graviditetssymptom, mer än att jag har varit trött och sovit två gånger under dagen. Blev lite orolig nu på kvällen då jag började känna en mensvärksliknande molsmärta, som jag alltid brukar göra en vecka innan mens. Och om ca en vecka borde mensen komma om inte ett mirakel har skett... Börjar känna av lite ömhet i brösten, men det brukar jag också göra innan mens, så det känns inte heller speciellt betryggande. Den där svullna magen är borta, den som gjorde att jag kände mig gravid. För så har jag aldrig känt innan. Är det kört nu?
 
Orkar inte krossas igen, snälla, låt det få vara vår tur nu.
 
Snälla, hjälp mig att tänka positivt!
Kram <3
langtaneftermini
2017-02-26 @ 01:46:27

Jag håller verkligen tummarna sten hårt för er!!! ✊🏼💕

Svar: Taack fina du!!! 💜💜💜
I väntan

minresa.wordpress.com
2017-02-26 @ 09:16:30

Det är lätt att överanalysera allt och känna efter extra under den här perioden. Det du känner kan vara tecken på att kroppen förbereder för mens men det kan lika gärna vara tecken på att det har lyckats och att kroppen anpassar sig efter det!
Börja inte tro det värsta! Det behöver inte betyda att det är över, kan lika gärna vara motsatsen!
Jag försöker distrahera tankarna så mycket det går och inte känna efter för mycket, för jag anser att det är omöjligt att veta vad som är vad av allt man känner.
Svårt att låta bli, jag vet! 😉

Håller tummarna!

Kram 🙏🏼

Svar: Det är verkligen så, man kan inte veta vad som är vad i detta. Jag får bara hoppas på att det inte är tecken på mens utan tvärt om:) Kram<3
I väntan

Sanna
2017-02-26 @ 10:01:09
URL: http://babydesires.wordpress.com

Mina tecken på mens visade sig vara en graviditet så man vet ALDRIG vad tecknen egentligen visar. Be patience and stay positive - och försök sysselsätta dig så gott du kan =) KRAMAR!

Svar: Tack för peppen, ska försöka sysselsätta mig:) Har shoppat en hel del men nu måste jag hitta på något annat för plånbokens skull, haha :) Kraam!
I väntan

Sanna
2017-02-26 @ 10:36:35
URL: http://babydesires.wordpress.com

Haha blir dyrt detta =) Äsch shoppa loss, man måste få treata sig själv i dessa stunder =)

Svar: Ska hälsa min man det, haha ;)
I väntan

Anonym
2017-02-26 @ 10:39:56

Hej! När jag blev gravid var jag helt ÖVERTYGAD om att det inte var något just på grund av mensvärken och ömmande bröst, det var nämligen också mina första och starkaste tecken på mens. Men tji fick jag! :) Eftersom att det är så otroligt individuellt hur man reagerar på hormonerna så kan man nog aldrig riktigt veta på grund av tecken tror jag... :)

Svar: Tack för att du delar med mig, blev mycket lugnare!!:) Kram
I väntan
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ivantan.blogg.se

Jag och min man har försökt att bli gravida i över två års tid och längtan är stor och väntan olidlig. Här på bloggen kommer jag att skriva av mig om saker som berör barnlängtan och ivf, känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan och den ibland krokiga vägen fram till det efterlängtade plusset. UPPDATERING: Juni 2017 - äntligen har vi plussat!

RSS 2.0