VUL 9+4

För att stilla oron åkte vi in till akuten idag. Har inte haft några mer bruna flytningar men tyckte att illamåendet försvunnit. Efter 5,5 h fick vi göra VUL och då fick vi till vår lättnad se vår lilla bebis ligga där och sprattla med armarna. Var helt fantastiskt ❤️
27 mm och hjärtat tickade på fint.
 
Grät av glädje, tacksamhet och lättnad.
 
 

Orolig, bruna flytningar 9+2

Åkte och handlade för några timmar sedan och när jag bar upp korgen till kassabandet fick jag värk i ryggen. Bar sedan två relativt tunga kassar till bilen och nu när jag gick på toa hade jag fått bruna flytningar!!! Har bara haft vita/gula hittills! 

Skit också, har jag framkallat ett missfall nu?

Kan man åka in och göra ett extra vul? Vem ringer man??

Hatar det här! Får jag missfall nu kan jag lika gärna dö jag med.

Orkar inte leva en dag till som ofrivilligt barnlös.

Illamående

Hela dagen har jag oroat mig att det ska komma blodiga/bruna flytningar men det har bara kommit vitt/genomskinligt så nu andas jag ut igen! Är så jobbigt att jag har så lätt för att oroa mig för saker och ting. Önskar jag var mer chill :)
 
Idag är jag i v. 9 (8+3) och idag har illamåendet verkligen slagit till! Den senaste veckan har det stegrat dag för dag och fram till igår har jag varit sugen på mat och kunna äta relativt bra. Fast jag har inte kunnat äta lika mycket som innan, då jag haft monsteraptit. Men idag, uuuh, så äcklas jag av typ all mat! Känner mig i princip inte sugen på något utan mår bara illa. Innan har limevatten hjälpt mig men inte idag, känns snarare som att magen skulle reagera på sura/starka grejer nu.
 
Det enda som jag typ var sugen på i morse var nudlar med sån där kryddpåse. Vill dock inte äta dem efter att ha räknat ett oändligt antal e-ämnen på baksidan. Tänkte att jag kanske kan äta nåt annat varmt och lättätligt, som soppa, så jag åkte iväg och handlade. Väl i affären så mådde jag illa och kände avsmak av nästan all mat jag såg! Kändes outhärdligt att vara där.
 
Kom hem med några soppor och värmde till en tomatsoppa. Den gick att äta! Illamåendet stillades. Lite senare kunde jag äta en thekaka med smör och sen värmde jag på lite mer tomatsoppa och la i lite kokade färgade skruvmakaroner i. Blev faktiskt riktigt gott och var mättande!
 
Nu ska jag försöka äta något smörgsrån, illamåendet är på G igen :/
 
Trodde jag skulle slippa illamåendet, men icke!
Nåja, ge mig allt illamående i världen (fast helst inte för jag hatar att må illa), bara vi får vårt barn.
 
 

ivantan.blogg.se

Jag och min man har försökt att bli gravida i över två års tid och längtan är stor och väntan olidlig. Här på bloggen kommer jag att skriva av mig om saker som berör barnlängtan och ivf, känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan och den ibland krokiga vägen fram till det efterlängtade plusset. UPPDATERING: Juni 2017 - äntligen har vi plussat!

RSS 2.0