Mens på G

Jag har haft mensvärk av och till under flera dagar och igår började jag få bruna flytningar/förblödningar som fortsatt idag...
 
Brukar ha dessa spottings upp till 4-5 dagar innan mens, så den kan komma vilken dag som helst nu. Och då får vi äntligen köra igång med vårt FET!!!!!!!!!

Framsteg...

Inför helgen satte vi oss ner och planerade upp dag för dag vad vi skulle göra och OJ vad mycket bättre vi har haft det! Nyckeln för oss är att kommunicera.
 
Jag sa också att jag inte orkar känna några krav på sex just nu utan att vi istället kan fokusera på att umgås och lära känna varandra igen, typ börja om från början och dejta igen. Inga bråk har det blivit och jag har till och med velat ha lite närhet. Vi har också börjat prenumerera på dejtboxen.se och det ska bli jättekul att få ha en mysig dejt varje månad, som redan är planerad och färdigpaketerad. Verkar vara jättebra grejer. Fick se en annons om det på facebook igår och både jag och mannen tyckte att det känns som välinvesterade pengar i vårt äktenskap :)
 
För övrigt har jag tränat för första gången på väldigt läge. Var på ett danspass och det kändes kul, jag kommer nog fortsätta med det, i alla fall fram tills jag blir gravid (och med uppehåll kring FET).
 
Jag har haft mensvärk de senaste dagarna, så får se om mensen kommer snart. På ett sätt önskar jag att den kunde komma lite senare nu pga det nya jobbet, men samtidigt vill man ju komma igång så snart som möjligt. Hoppas bara den inte kommer imorgon, för det skulle verkligen inte vara passande att behöva ringa RMC då. Kommer nämligen träffa alla nya kollegor, vi ska åka till en annan stad och jag kommer inte ha något naturligt tillfälle att vara ensam. Kommer att åka i en bil en stor del av dagen.
 
Jaja, allt får lösa sig! Snart ska jag och min man åka och spa:a.
 
Ha en fin söndag <3

Knakar i fogarna...

 
Just nu känner jag mig väldigt ledsen. Äktenskapet mellan mig och min man är minst sagt ansträngt. Det har tagit rejält med stryk av den livskris vi går igenom...
 
Den senaste månaden har varit katastrofal. Vi bråkar i princip varje gång vi pratar med varandra. Det är anmärkningsvärt hur fort det har gått utför. I höstas tyckte jag att relationen var bra. Men jag har varit så sjukt deprimerad de senaste månaderna så det har väl också tagit ut sin rätt på äktenskapet. Jag har bara fokuserat på barnlösheten och inte orkat med något eller någon annan, inklusive min man.
 
För honom är det största problemet att sexlivet inte fungerar. Som det känns för mig skulle jag lätt kuna leva utan sex, har verkligen noll lust. Känner mig bara äcklad av det. Samtidigt vet jag hur viktigt det är för äktenskapet, men jag kan bara inte ställa upp, det går inte, det skulle kännas som våldtäkt...
 
Just nu är vi nästan inte fysiska över huvud taget. Jag blir typ spänd och stel när han försöker ta på mig. Det är så sjukt, för några månader sedan kände jag inte alls så här (bara när jag hade PMS). Jag vet ju att jag älskar honom egentligen, men det känns som att vi har glidit ifrån varandra en bit. Det har blivit en distans mellan oss. Jag vet inte hur vi ska hitta tillbaka...
 
Vi pratade ikväll om att vi nog måste ta hjälp. Det har ju inte varit någon kris i äktenskapet på så sätt att någon har varit otrogen eller så, men vi måste ta tag i problemen nu känns det som, för ju längre vi bara går och irriterar oss på varandra och inte kan kommunicera på ett bra sätt, desto sämre blir äktenskapet.
 
Nej, nu ska vi vända denna skutan. Jag mejlade precis en samtalsterapeut som verkade bra.
Vi har också bestämt att vi ska försöka hitta på någonting tillsammans en gång i veckan, typ laga mat, bowla, käka på restaurang eller liknande...
 
Hur mår era relationer i skuggan av barnlösheten?
Har ni några tips på att förbättra relationen och hitta tillbaka till varandra?

ivantan.blogg.se

Jag och min man har försökt att bli gravida i över två års tid och längtan är stor och väntan olidlig. Här på bloggen kommer jag att skriva av mig om saker som berör barnlängtan och ivf, känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan och den ibland krokiga vägen fram till det efterlängtade plusset. UPPDATERING: Juni 2017 - äntligen har vi plussat!

RSS 2.0