Ultraljud v. 14 (13+5)

Idag har vi varit på ultraljud och allt såg bra ut där inne! Så underbart att få se vår lilla bebis ❤️❤️❤️👶🏻
 
Fick med oss tre fina ultraljudsbilder hem. Nu ska jag inte dölja magen längre utan imorgon kommer jag berätta för kollegorna!
 
Efteråt firade vi med att käka god mat på en fin restaurang och sen gick vi till hm och köpte dessa söta babystrumpor.
 
Längtar till nästa ultraljud v. 19-20 då vi får veta könet:)
 
 
 

Gratis är fint! :)

 
 
Igår satt jag och beställde massa gratis babyboxar. Finns jättemycket gratisgrejer att få som gravid:)

Kan tipsa om denna länk:

http://www.planerabebis.se/gratis-babyboxar/gratis-gravidboxar-2017/

Kram på er

Hur ska man orka jobba?

Fem veckors semester är slut och nu jobbar jag 100 % igen. Känns skitjobbigt! På semestern har jag knappt gjort någonting, har ingen energi. Känns hemskt nu att behöva jobba 8-17 varje vardag hela hösten. Inga röda dagar förrän i jul! Hur ska jag orka???

Är i vecka 13 nu, går snart in i vecka 14. Jag är för trött för att ens känna mig glad. Missförstå mig inte, jag är sjukt tacksam över att få vara gravid, det är bara att det inte finns någon ork för den där bubblande glädjen. Känner mig lite nedstämd idag till och med, men det kanske är hormonerna? Känner mig inte supersocial. Vill bara hem och sova...

Hoppas jag får bli piggare snart! Men jag ska verkligen inte klaga. Det här är det som jag längtat efter och drömt om så länge. Jag önskar  bara att jag kunde spola fram tiden till februari så att vi får träffa vår lilla bebis! Önskar att han/hon kunde få vara här nu :)

Längtar såååå till mammaledigheten! Ska vara ledig 1,5 år och min man ska vara hemma varje fredag under minst ett år. Ska bli helt fantastiskt!

Längtar också till RUL där man får reda på könet. Ska bli så kul att börja shoppa efter det! Ser fram emot en tur till Ullared för inhandling av diverse bebisgrejer.

Men först ser vi fram emot ultraljudet 14 augusti. Efter det tänkte vi gå ut mer officiellt med graviditeten.

Ha en fin dag allihopa! <3

ivantan.blogg.se

Jag och min man har försökt att bli gravida i över två års tid och längtan är stor och väntan olidlig. Här på bloggen kommer jag att skriva av mig om saker som berör barnlängtan och ivf, känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan och den ibland krokiga vägen fram till det efterlängtade plusset. UPPDATERING: Juni 2017 - äntligen har vi plussat!

RSS 2.0