Återföringen

Wow, vilket underbart väder det har varit! Lovade ju att skriva mer igår men vem vill sitta vid datorn när det är högsommarvärme ute? :)
 
Igår åkte vi i god tid till RMC i Linköping. Jag hade varit nervös hela torsdagen och hela fredagförmiddagen att det skulle bli samma som sist, ingen återföring pga överstimulering. Förutom det har vi båda känns oss mycket mer chill nu den andra gången. Allt känns bättre liksom. På vägen upp spelade vi underbar röjig lovsångsmusik och typ dansade och skrattade. Vi bad tillsammans och vi kände en stark tro att det ska gå vägen nu!!!
 
Vi var framme på sjukhuset kl 13.00 och vi hade tid kl 14.00. Innan vi åkte upp till RMC köpte jag en påse salta cashewnötter, för att verkligen göra mitt yttersta för att slippa överstimulering. Hela torsdagen hade jag ätit chips och salta godisar och druckit mängder. Inget skulle få förstöra den här insättningen!
 
Jag kände mig lite spänd och öm i magen, men inte alls på samma sätt som förra gången vi var här för att göra återföring. Vem är inte öm dagen efter äggplock? Jag kunde i alla fall gå helt normalt denna gång.
 
Vi satte oss i väntrummet kl 13.20 och 13.30 (!) ropade en sköterska upp oss. Vi fick komma in i vilorummet och byta om. Byta om!!! Det fick vi inte göra sist, woho, jag gjorde en high five med min man. Det måste ju betyda att vi får göra insättning!
 
Det var skönt att få lägga sig ner och vila lite. Strax efter 14.00 ropades våra namn upp och vi fick gå in i salen där allt äger rum. Det var samma läkare som gjorde äggplocket, samma som vi hade vid vår förra IVF också. Hon frågade hur jag mådde och hur magen kändes. "Bra", svarade jag. Då sa hon "mår du bra så kör vi på det". JIPPIE! Underbart att få klartecken. Hon ville inte ens kolla äggstockarna först. :)
 
Vi fick veta att 10 av våra 16 ägg hade befruktats och delat sig normalt. De sa att alla såg jättefina ut och att vi skulle få tillbaka ett toppembryo. Kändes underbart att höra :) Låg där i gynstolen och fick se vårt lilla mirakel sprutas upp i en luftbubbla och hamna i min livmoder. Tror verkligen att detta kommer bli vårt barn. Tiden är inne nu.
 
Är så glad och tacksam att vi fick göra återföring! Tack Gud!!! Tack RMC Linköping!
 
Efter att ha legat i vilorummet ca en kvart var det dags att gå upp och kissa (var mer lagom kissnödig denna gång än vad jag var på vårt FET). Sen fick jag ta en lutinus och sedan fick vi åka hem. Jag fick order av läkaren att ta det lugnt och vara försiktig med mina äggstockar, så jag antar att det var en del vätska där ändå. Men säkert inte lika mycket som sist! Jag ska undvika hopp och så. Nemas problemas!
 
Sedan vi kom hem har vi njutit av att jag får vara ruvare. Njutit av solen, god mat och idag har vi varit på marknad på stan.
 
Just nu leker livet. Och den största lyckan vore att få se det där plusset om knappt tre veckor.
 
Testdag 14 juni.
 
Gud, låt det få bli den bästa dagen i vårt liv, hittills!
 
<3
Sanna
2017-05-27 @ 23:16:45

Åh låt det fästa!!! Håller alla tummar och tår för er!! Nu måtte det vara er tur=) Njut av värmen, kramar!

Svar: Tack finaste! Hoppas du mår bra 😀❤️ kram!
I väntan

Resanviinteplanerat
2017-05-29 @ 19:10:04

Håller tummarna för detta lilla pyre ❤️

Svar: Tack fina <3 <3 <3
I väntan
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ivantan.blogg.se

Jag och min man har försökt att bli gravida i över två års tid och längtan är stor och väntan olidlig. Här på bloggen kommer jag att skriva av mig om saker som berör barnlängtan och ivf, känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan och den ibland krokiga vägen fram till det efterlängtade plusset. UPPDATERING: Juni 2017 - äntligen har vi plussat!

RSS 2.0