Bra dag

 
Idag har jag mått bra. Jag har inte känt mig ledsen eller arg. Det finns mycket att se fram emot nu inför julen och imorgon borde mensen komma och då kan jag ringa till RMC.
 
När jag har PMS kan humöret verkligen skifta från dag till dag (även från minut till minut). Idag har jag känt mig stabil. Social. Ganska glad till och med. Jag längtar efter att få börja julpynta hemmet i helgen. Jag älskar julen och allt som hör därtill. Det är den mysigaste högtiden och jag skulle lätt kunna ha hur mycket julpynt som helst. Älskar alla ljusgirlanger som börjar leta sig fram i grannarnas trädgårdar och stjärnorna och adventsljusstakarna som pryder fönsterna. Går runt och ler på kvällarna när jag är ute med hunden. Är ivrig med att sätta igång här hemma. Första julen i vårt nya hem, i vårt hus! I helgen blir det också lussekattsbak, mmmm... Förmodligen med julmusik i bakgrunden.
 
Idag pratade jag med svägerskan i telefon. Och för första gången kände jag faktiskt att jag längtade efter att få träffa deras bebis. Det kändes inte alls jobbigt som det gjorde igår. Skrev förresten till hon den "bekanta" igår och sa att jag inte mår så bra och inte orkar träffas just nu. Det gick bra och var väldigt skönt.
 
Imorgon ska jag och syrran gå på Black Friday-rean på stan. Köpa lite julklappar och kanske lite annat? Ska försöka hålla i pengarna det är ju mycket utgifter innan jul!
 
Glad adventshelg önskar jag er alla!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ivantan.blogg.se

Jag och min man har försökt att bli gravida i över två års tid och längtan är stor och väntan olidlig. Här på bloggen kommer jag att skriva av mig om saker som berör barnlängtan och ivf, känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan och den ibland krokiga vägen fram till det efterlängtade plusset. UPPDATERING: Juni 2017 - äntligen har vi plussat!

RSS 2.0