Skönt med ledighet!

 
Jag njuter av att vara ledig tillsammans med min man. Julen är över, vilket är rätt skönt, och de underbara, avkopplande mellandagarna är här!
 
Vi passar på att hitta på roliga saker och koppla av och rå om varandra. Idag har vi varit och spa:at, igår var vi och handlade på mellandagsrean. Vi har tittat mycket på Vänner och ätit en massa gott (läs onyttigt). Känner att jag har kunnat koppla av och koppla bort de negativa tankarna mer och mer. Känner mig tillfreds och mer positiv. Klart att vi ska lyckas!
 
Undviker bebisar och gravidmagar som pesten. Mår mycket bättre av det, så då får det vara så för nu. Nu har vi ledigt och då gör vi vad vi vill :) Det är underbart!! Nyår spenderar vi med folk som har lite äldre barn. Sen åker jag och syrran till Gbg efter nyår, ska bli skoj!

Hoppas att ni också kan sysselsätta er med saker som får er att må bra!
Ta hand om er alla barnlösa medsystrar, snart är det vår tur!!! <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ivantan.blogg.se

Jag och min man har försökt att bli gravida i över två års tid och längtan är stor och väntan olidlig. Här på bloggen kommer jag att skriva av mig om saker som berör barnlängtan och ivf, känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan och den ibland krokiga vägen fram till det efterlängtade plusset. UPPDATERING: Juni 2017 - äntligen har vi plussat!

RSS 2.0